Gramaj Lastiği

Gramaj Lastiği Fiyatı ve Özellikleri

CML Makina olarak gramaj aletleri altına konulan gramaj lastiği satışı yapmaya devam etmekteyiz. Kumaş gibi materyallerde yuvarlak 100 santimetrekarelik numune almak için hassas gramaj numunesi kesme makinaları kullanılır bu makinalara kısaca gramaj aleti denir. Gramaj aleti ile numunenin üzerinde kesim yaparken masanıza veya çalışma tezgahınıza jiletler sebebi ile zarar gelmemesi için mutlaka gramaj aleti altlığı yani gramaj lastiği kullanmalısınız.

1 Adet Gramaj Lastiği Fotoğrafı

Yaklaşık 19 cm çap, 8 mm kalınlık ve 500 gr ağırlığa sahip bu gramaj lastikleri yüksek kalitedeki kauçuktan imal edilmiştir. Kalitesiz ürünler masa üzerinde kayma, parçalanma, ufalanma, kötü koku gibi istenmeyen durumlara neden olabilir. CML Makina güvencesi ile alacağınız gramaj lastikleri gramaj aletlerinin hassasiyetle kesim yapmasına olanak sağlar. Perakende veya toptan adetlerle bizden ürün satın alabilirsiniz. Sağlam yapıları sebebiyle kargo sırasında da hiçbir zarar görmezler. Bizimle mail veya telefon üzerinden iletişime geçebilir ve sipariş verebilirsiniz.

5 Adet Gramaj Lastiği Fotoğrafı

Ayrıca numune alma proseslerinde kullanacağız diğer ekipmanlar olan gramaj aleti ve gramaj jileti için de web sitemizden bilgi edinebilirsiniz.

theme by teslathemes